choose your language  Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Praag Airport Praag Luchthaven - Vaclav Havel Prague Airport
INLEIDING | LUCHTHAVEN PLATTEGROND | LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN OP DE LUCHTHAVEN | DESTINATIES KAART
Luchthaven Praag

TRANSPORT

menu RESERVERING TAXIVERVOER VANAF/NAAR DE LUCHTHAVEN
menu MHD – OPENBAAR VERVOER
menu MINIBUSSEN
menu TAXI VANAF LUCHTHAVEN

TERMINAALS OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

DIENSTEN OP DE LUCHTHAVEN

menu RESTAURATS, BARS ETC.
menu WINKELS EN DUTY FREE SHOP
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POSTKANTOOR
menu BAGAGEDEPOT
menu REKLAMATIE VAN BAGAGE

AUTOVERHUUR

menu INFO

GELD WISSELEN

menu WISSELKANTOOREN
menu BANK
menu BANKAUTOMATEN

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

Online vluchtverbindingen
Reizigers kunnen eenvoudig een vluchtverbinding naar een willekeurig wereldplaats opzoeken, dankzij een nieuw on-line vluchtdienstregeling op de webside van luchthaven Praag.

Praag groeit snel uit tot een toeristich spits destinatie in EU
kader en jaarlijks wordt Praag door tientallen miljoenen toeristen bezocht.Het praagse vliegveld en het aantal binnenkomende vluchten groeien steeds, wat een van de redenen was voor het openen van een nieuwe terminaal 2 dit jaar.Hierdoor wordt het mogelijk om 4 miljoen passagiers meer af te handelen.

Luchthaven Praag Contractsvervoerders

70 jaar Luchthaven Praag

Shuttle vervoer (minibus)
Airport Shuttle - gezamenlijk vervoer bij een microbus. Geachte klanten, de maatschappij Prague Airport Transfers s.r.o. neemt de vrijheid om persoonlijk (gezamenlijk) microbus vervoer op de weg vanuit en naar luchthaven Praag - Ruzyně te aanbieden. Voor vervoer gebruiken wij vooral Mercedes Benz minibussen geschikt voor 8 passagiers.

Shuttle vervoer (minibus)
Verder is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van prive vervoerders. Meestal worden deze aangesteld door reisbureaus en worden aangeboden als aanvullende dienst bij de reservering van een hotel etc. De prijs bedraagt meestal 560,- CZK voor een groep van vier personen. Deze vervoersmogelijkheid moet vooraf gereserveerd worden. Prague Airport Transfers is een van de officiele contractsvervoerders van de luchthaven. De service wordt nonstop verleend en kredietkaarten worden geaccepteerd.

Prague Airport Transfers Shuttle

CEDAZ Minibus
Čedaz vindt u direct voor de aankomsthal . Een kaartje voor het vervoer naar de centrum ( vanaf luchthaven naar de V Celnici straat) kunt u bij de chauffeur kopen voor een bedrag van 120 CZK. Wenst u naar een bepaalde plaats gebracht te worden, dan betaald u 480,- CZK voor een groep van vier personen, of 960,- voor een groep van 8 personen. Deze prijzen gelden echter voor een eindbestemming in de centrum van Praag. Bestelwagens rijden vanaf de luchthaven naar Náměstí Republiky om de 30 min. en terug tussen 6.00 en 21.00. Minibus vertrekt pas als deze volledig bezet is. Čedaz accepteert geen kredietkaarten en werkt niet nonstop.

Shuttle bus - Cedaz.


Kontakten op de luchthaven
> Luchthaven informatie
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> Reklamatie van bagage

  +420-220 116 072
> Verloren en gevonden voorwerpen
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online schema´s/ dienstregelingen
Online Trein en Autobus dienstregelingen – hier
FInformatie over openbaar vervoer in Praag – hier

Praag Luchthaven | Vaclav Havel Prague Airport | Praag Limousines | Praag Luchthaven Transport | Taxidienst Praag
ACCOMMODATIE IN PRAAG - PRAAG APPARTAMENTEN - GUIDE PRAGUE - PRAAG AUTO HUREN - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG - Brno Luchthaven