choose your language  Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Praag Airport Praag Luchthaven - Vaclav Havel Prague Airport
INLEIDING | LUCHTHAVEN PLATTEGROND | LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN OP DE LUCHTHAVEN | DESTINATIES KAART
Luchthaven Praag

TRANSPORT

menu RESERVERING TAXIVERVOER VANAF/NAAR DE LUCHTHAVEN
menu MHD – OPENBAAR VERVOER
menu MINIBUSSEN
menu TAXI VANAF LUCHTHAVEN

TERMINAALS OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

DIENSTEN OP DE LUCHTHAVEN

menu RESTAURATS, BARS ETC.
menu WINKELS EN DUTY FREE SHOP
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POSTKANTOOR
menu BAGAGEDEPOT
menu REKLAMATIE VAN BAGAGE

AUTOVERHUUR

menu INFO

GELD WISSELEN

menu WISSELKANTOOREN
menu BANK
menu BANKAUTOMATEN

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

Online vluchtverbindingen
Reizigers kunnen eenvoudig een vluchtverbinding naar een willekeurig wereldplaats opzoeken, dankzij een nieuw on-line vluchtdienstregeling op de webside van luchthaven Praag.

Praag groeit snel uit tot een toeristich spits destinatie in EU
kader en jaarlijks wordt Praag door tientallen miljoenen toeristen bezocht.Het praagse vliegveld en het aantal binnenkomende vluchten groeien steeds, wat een van de redenen was voor het openen van een nieuwe terminaal 2 dit jaar.Hierdoor wordt het mogelijk om 4 miljoen passagiers meer af te handelen.

Winkels en Duty Free op de Luchthaven Praha

70 jaar Luchthaven Praag

Basis informatie
Shopping Area at Prague AirportU kunt op de luchthaven winkelen in meer dan 70 verschillende winkels – parfumeries, duty free shops en in winkels met luxe en merkgoederen, kadowinkels, Tsjechisch glas etc,

Wat kunt u meenemen aan boord van een vliegtuig:

-Vloeistoffen en gels aangeschaft in een van de luchthavenwinkels in de speciaal afgezette veiligheidszone, d.w.z. achter de veiligheidskontrolepoort. Deze vloeistoffen en gels moeten geplaatst zijn in een dichte, doorzichtige en gemerkte plastic zak, waarbij een aankoopbon met informatie over plaats en datum van aanschaffing, bijgesloten hoort te zijn.

-Vloeistoffen en gels voor persoonlijk gebruik in verpakkingen tot max. 100 ml en ingesloten in een doorzichtige plastic zak met een max. inhoud van 1 liter. In de vertrekhallen, bij de balies voor het inpakken van de bagages, zijn deze plastic zakken te vinden. Daarin dienen de vloeistoffen en gels, aangeschaft in voorgeschreven hoeveelheid buiten de luchthaven, ingepakt te worden.

Dergelijke plastic zakken zijn ook bij de incheckbalies te vinden.

-Vloeistoffen en gels, die onmisbaar zijn voor de reiziger tijdens de vlucht vanwege de gezondheidsredenen (bijv. medicijnen, kindervoeding etc.) In deze gevallen dient de onmisbaarheid van deze vloeistoffen aangetoond te worden en na een aanvraag kan de deugdzaamheid van deze goederen gecontrolleerd worden.

Gift Shop

Kontakten op de luchthaven
> Luchthaven informatie
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> Reklamatie van bagage

  +420-220 116 072
> Verloren en gevonden voorwerpen
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online schema´s/ dienstregelingen
Online Trein en Autobus dienstregelingen – hier
FInformatie over openbaar vervoer in Praag – hier

Praag Luchthaven | Vaclav Havel Prague Airport | Praag Limousines | Praag Luchthaven Transport | Taxidienst Praag
ACCOMMODATIE IN PRAAG - PRAAG APPARTAMENTEN - GUIDE PRAGUE - PRAAG AUTO HUREN - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG - Brno Luchthaven