Praag Luchthaven - Vaclav Havel Prague Airport
INLEIDING | LUCHTHAVEN PLATTEGROND | LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN OP DE LUCHTHAVEN | DESTINATIES KAART
Luchthaven Praag

TRANSPORT

menu RESERVERING TAXIVERVOER VANAF/NAAR DE LUCHTHAVEN
menu MHD – OPENBAAR VERVOER
menu MINIBUSSEN
menu TAXI VANAF LUCHTHAVEN

TERMINAALS OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

DIENSTEN OP DE LUCHTHAVEN

menu RESTAURATS, BARS ETC.
menu WINKELS EN DUTY FREE SHOP
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POSTKANTOOR
menu BAGAGEDEPOT
menu REKLAMATIE VAN BAGAGE

AUTOVERHUUR

menu INFO

GELD WISSELEN

menu WISSELKANTOOREN
menu BANK
menu BANKAUTOMATEN

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN

menu INFO

Online vluchtverbindingen
Reizigers kunnen eenvoudig een vluchtverbinding naar een willekeurig wereldplaats opzoeken, dankzij een nieuw on-line vluchtdienstregeling op de webside van luchthaven Praag.

Praag groeit snel uit tot een toeristich spits destinatie in EU
kader en jaarlijks wordt Praag door tientallen miljoenen toeristen bezocht.Het praagse vliegveld en het aantal binnenkomende vluchten groeien steeds, wat een van de redenen was voor het openen van een nieuwe terminaal 2 dit jaar.Hierdoor wordt het mogelijk om 4 miljoen passagiers meer af te handelen.

Parkeren op de Luchthaven Praha

70 jaar Luchthaven Praag

post office
Hier volgt een opsomming van parkeermogelijkheden van uw wagen, in geval u iemand komt ophalen of brengen.

- U kunt gebruik maken van een gratis mogelijkheid en uw auto parkeren op de speciale parkeerplaats voor personenauto´s, waar u echter maximaal 10 min. gratis kunt parkeren. Voor een overschrijding van elk begonnen half uur, wordt 100,- CZK gevraagd.

- Voor langer parkeren is Parking C bestemd. De prijs voor het parkeren bedraagt het eerste en tweede uur 40,- CZK en voor elk volgend uur – 50,- CZK. Gehandicapte personen kunnen gratis parkeren en kunnen een vrije uitritkaart halen bij de kantoor op de beganegrondverdieping van Parking C. Luchthaven Praag biedt ook een mogelijkheid tot parkeren op grond van een contract, dit is handig vnl. voor hotels, vervoerders en reisbureaus met minibussen. Op grond van de afgesloten contract, krijgen deze een kaart, waarmee het mogelijk is om direct bij de Terminaal te parkeren in de zgn. eerste of tweede lijn. De prijs voor het parkeren van een wagen bedraagt ongeveer 3000,-CZK p/maand +BTW en met een vooruitbetaling voor 3 maanden. Een andere mogelijkheid is het aanvragen van een Bonuskaart waarmee u vrij kunt parkeren bij Parking C. De prijs voor deze kaart bedraagt ongeveer 18 000,- CZK per jaar.

- Parking D is een nieuwe parkeerplaats met een kapaciteit van 850 plaatsen en is bestemd voor langdurig parkeren. U betaald hier i.p.v. 2000,-CZK slechts 1200,-CZK voor een week parkeren, twee weken kost 1900,-CZK. De veiligheidstoezicht op de geparkeerde auto´s is versterkt bij alle parkeerplaatsen en ook bij Parking C worden de wagens sinds deze zomer bewaakt.

Het gebouw van Parking D bevindt zich 10min. loopafstand vanaf de luchthaven. U kunt ook gebruik maken van MHD vervoer naar Terminaal Sever/noord 1 en 2 (1 halte). De ticket voor dit vervoer wordt verstrekt samen met de parkingticket en de prijs is daarin inbegrepen.

Pay parking fee here.

Kontakten op de luchthaven
> Luchthaven informatie
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> Reklamatie van bagage

  +420-220 116 072
> Verloren en gevonden voorwerpen
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online schema´s/ dienstregelingen
Online Trein en Autobus dienstregelingen – hier
FInformatie over openbaar vervoer in Praag – hier

Praag Luchthaven | Vaclav Havel Prague Airport | Praag Limousines | Praag Luchthaven Transport | Taxidienst Praag
ACCOMMODATIE IN PRAAG - PRAAG APPARTAMENTEN - GUIDE PRAGUE - PRAAG AUTO HUREN - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG - Brno Luchthaven